Welcome To My Pot Pet Pot Pet # D'La Isran # Biru Itu Indah

Pengikut Setia Ku

Khamis, 27 Jun 2013

'Rasa Semacam & Teman Baru Ku'

Assalamualaikum..heee

Kesian ini blog lama x update (terbiar bagai tiada tuan) maaf kan saya..:)
Semenjak sambung study,kurang masa nak buka blog..tapi buka fb berkali-kali (hehe) entah kenapa malam ni gatal sangat tangan nak update..tapi sorry la bukan pasal Zack and Ayu (ada masa nnti saya akan sambung kembali cerita itu ye) Sebenarnya malam ni rasa lain semacam..entah la rasa apa yang membelenggu diri ku sekarang ni (cehhh) susah ditafsir..tapi memang rasa lain..tidak tenang duduk di buatnya..hmm tapi sebenar-benar dan sebenarnya ada juga la rasa rindu pada someone (who??) biar la rahsia (tanya sendiri , jawab sendiri) dalam hati berharap sangat dia pun rasa apa yang ku rasa sekarang..malam-malam mimpikan dia..setiap detik berlalu hanya teringatkan dia..penting sangat kah sampai selalu di ingat..isshhh3x..hebat permainan dia..hmm ok tutup cerita pasal dia..buka cerita baru tentang kawan-kawan baru ku dekat sini..esok rumah ini akan kembali bergegar kerana budak-budak Johor akan kembali pulang..beberapa hari ni sunyi rumah tanpa keberadaan mereka semua..esok confirm riuh rendah tinggi pendek dalam rumah ni..ok nak kenalkan mereka-mereka itu..cerr tengok gambar bawah...
comel kan semua ;) (semua ada lolipop di tangan)

Masa ni kami pergi Majlis Apresiasi Pendidikan..dah lama dah..15 Jun yang lalu..tema purple..and paling sweet masa ni aku ada twin..hehe..bukan kembar wajah tapi pakaian (tapi ramai juga cakap muka kami sama) ye ke sama?entah la..mybe la sama (hehe) ok bermula dari kiri iaitu aku sendiri (suka ketawa bila mereka-mereka buat lawak..sampai nak tercabut gigi) kedua tu namanya IRA (dia ni kalau bersin bergegar rumah) hehe..ketiga tu namanya KINA (paling rajin buat assignment) keempat namanya KAK NORI (kuat menari tapi dalam kelas serius gilerr) kelima tuh yang paling pendek dan yang paling aku sayang..hehe..namanya FARAH (paling best bila bercerita dengan dia dan paling kuat gaduh dengan IRA..sehari x gaduh x sah) keenam tuh my bestfriend form Sabah..namanya EKA (salah satu chum2x ku daripada lima yg lain..paling bising kalau bangun tidur tapi pembawa ceria dalam rumah) ketujuh tu ketua rumah kami..namanya KAK TYHA (paling cantik and manis..dia ni kalau ketawa,ketawa je..tapi kalau serius..serius gilerr..kekadang seram juga) hehe..kelapan tuh pula kembar ku..namanya JANAH (paling kuat nangis kalau ada apa-apa perkara sedih berlaku..kekadang perkara lucu pun dia menangis) hehe teringat pasal gambar..dan yang terakhir tu paling unik antara kami semua (macam benda pula main unik-unik) namanya KAK ARY (kuat senyum..dan bila ketawa mesti terbaring di lantai) haa itu laa kawan-kawan baru ku..yang boleh membuat aku lupa tentang kesedihan disebabkan hari-hari mesti ketawa..baru 1 bulan lebih bersama mereka aku dah dapat tahu sedikit sebanyak gaya mereka..tentu mereka juga begitu..hehehe..sejujurnya dalam hati ku memang sayang sangat dengan mereka ni..mereka bukan sahaja kawan tapi merupakan keluarga baru ku di sini..Semoga kekal sampai bila-bila..amiin..;)

#okey la..itu sahaja untuk hari ni..mybe juga untuk bulan ni..hehe..ada masa jumpa lagi.. :)

4 ulasan:

Alyn Roslan berkata...

wah meriah ye kawan2 serumah..:)

D'La Isran berkata...

hehe..memang meriah..:D

Muhammad Rafik Bakhtshiren berkata...

alhamdulillah, raikan prsahabtan, eratkan silaturrahim :)

D'La Isran berkata...

insyaallah..semoga kekal dunia akhirat..:)